В усі часи люди особливу увагу звертали на своє здоров’я, піклувалися про нього, винаходили нові ліки від хвороб і способи зміцнити свій організм та залишитися бадьорими на довгі роки.
Міцне здоров’я в багато чому залежить від правильного харчування.
Саме тому в нашому навчальному закладі педагогічними працівниками, бібліотекарем та медичним працівником були проведені виховні години про підвищення виховання культури споживання їжі, роз’яснення основних принципів безпечного та здорового харчування учнів.
Заступник директора з навчально-виховної роботи Білай Д.В. презентував авторську статтю опубліковану у журналі «Безпека життєдіяльності» на тему «Консерванти – міфи та правда… Або «Е» від А до Я.
Майстер виробничого навчання Кінь Н.П. для учнів групи № 22 провела виховну годину «Раціональне харчування – запорука здоров’я».
Медична сестра Большак О.І. – провела з учнями першого курсу інформаційні бесіди на тему «Значення їжі для росту, розвитку і життєдіяльності організму».
Бібліотекар Орєхова О.П. провела усний журнал «Вітаміни навколо нас».
Практичний психолог Самойленко М.В. для учнів групи №26 провела тренінгове заняття «Здорове харчування, як складова здорового способу життя».
Вихователи гуртожитку Марченко Л.М. та Олійник М.С. провели годину спілкування «Правильний режим харчування».
|