Харчування відіграє серйозну роль в питанні повноцінного розвитку і зростання учнів. Воно не тільки сприяє загальному зміцненню організму дітей, але також може впливати на їхню працездатність і успішність. Достатня кількість поживних речовин і правильна культура споживання їжі не лише вберігають дитину від численних хвороб, а й роблять її бадьорішою і уважнішою.
Саме тому в нашому навчальному закладі педагогічними працівниками, бібліотекарем та медичним працівником були проведені виховні години про підвищення виховання культури споживання їжі, роз’яснення основних принципів безпечного та здорового харчування учнів.
Заступник директора з навчально-виховної роботи Д. Білай презентував авторську статтю опубліковану у журналі «Безпека життєдіяльності» на тему «Усе про вітаміни… від А до Я»
Бібліотекар училища О. Орєхова оформила інформаційний стенд «Основні правила здорового харчування»
Майстер виробничого навчання Н. Череватенко для учнів групи № 17 провела виховну годину «Основні принципи здорового та безпечного харчування»
Учні груп №16, №12, №28 разом з заступником директора з НВхР Д. Білай та бібліотекарем О. Орєховою відвідали бібліотеку-філіал №10 де ознайомилися з виставкою-презентацією «Вітамінний калейдоскоп»
Медичний працівник училища О. Большак – провела з учнями першого курсу інформаційні лекцію на тему «Здорове харчування: міфи та реальність»
Бібліотекар О. Орєхова для учнів групи №14 провела усний журнал «Здорове харчування – запорука тривалого життя»
Практичний психолог М. Самойленко для учнів групи №15 провела інтерактивну бесіду «Здорове харчування, як запорука психічного здоров’я»
Вихователі гуртожитку М. Марченко та М. Олійник провели з учнями які проживають у гуртожитку годину спілкування «Їсти, щоб жити чи жити, щоб їсти»
|