Пт, 29.03.2024, 09:24
Вітаю Вас Гість | RSS

Професійно-технічне училище №31 м.Полтава

Меню сайту
Наше опитування
З якого джерела інформації Ви дізналися про наш навчальний заклад?
Всего ответов: 287
Міні-чат
200
Вікіпедія
Наше опитування
Вам подобається наш сайт?
Всего ответов: 172

Головна » 2021 » Жовтень » 13 » Тиждень національно-патріотичного виховання
15:23
Тиждень національно-патріотичного виховання

Нині, як ніколи, потрібні нові підходи і нові шляхи до виховання патріотизму як почуття і як базової якості особистості, активної громадянської позиції, сприяння усвідомленню учнями свого громадянського обов’язку на основі національних і загальнолюдських духовних цінностей.

Патріотизм є нагальною потребою держави, якій необхідні національно свідомі громадяни, здатні забезпечити країні гідне місце в цивілізованому світі. З метою виховання в учнівської молоді почуття патріотизму, формування національної свідомості та самосвідомості на прикладах мужності учасників АТО, відданості служінню Батьківщині з 6 по 13 жовтня в училищі проходив тиждень національно-патріотичного виховання «Хай дух козацький в нас міцніє».

Заступником директора з навчально-виховної роботи Д. Білай разом з головою методичної комісії з виховної роботи та суспільних дисциплін Н. Кінь був розроблений план заходів тижня, спрямованих на активізацію діяльності педагогічного та учнівського колективів в напряму виховання свідомого патріота, формування патріотично зрілої особистості, розширення і поглиблення національно-громадянських і військово-патріотичних уявлень і знань, поваги до традицій та історії свого народу.

6 жовтня в вестибюлі навчального закладу бібліотекар О. Орєхова оформила інформаційний стенд «Сила нескорених».

Цього ж дня вихователь Л. Марченко провела з мешканцями гуртожитку бесіду «Я – громадянин і патріот держави».

7 жовтня класним керівниками та майстрами виробничого навчання було проведено інформування в групах «Від козаків до кіборгів».

У приміщенні бібліотеки 7 жовтня О. Орєхова презентувала виставку-портрет «Пилип Орлик – один з якорів української ідентичності».

8 жовтня викладач предмету «Захист України» К. Невідома провела арт-годину «Патріотичний хенд-мейд» з виготовлення стрічок-закладок для книг, які потім були презентовані усім співробітникам навчального закладу.

В цей день бібліотекарем О. Орєховою був проведений бібліотечний урок «З історії українського козацтва».

11 жовтня викладач предмету «Захист України» К. Невідома провела конкурс презентацій «Україна моїми очима».

Мешканці гуртожитку разом з вихователем М. Олійником переглянули та обговорили історико-драматичний фільм, знятий за мотивами однойменної повісті М. Гоголя «Тарас Бульба».

12 жовтня класними керівниками та майстрами виробничого навчання були проведені виховні години «Свято Покрови – свято козацтва».

13 жовтня Тиждень національно-патріотичного виховання завершився акцією «Привітай захисника зі святом». Учням, батьки яких є учасниками антитерористичної операції та учасниками заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях були передані авторські вітальні листівки.

Народна мудрість стверджує, що земля може нагодувати людину своїм хлібом, напоїти водою зі своїх джерел, але захистити сама себе не може. Тому святий обов’язок тих, хто на ній живе, користується всіма її благами і дарами, – виховати патріотів – майбутнє України.

Тож виховуючи патріотів, ми піклуємося про майбутнє України.

Маємо надію, що проведення тижня національно-патріотичного виховання «Хай дух козацький в нас міцніє» дало можливість навчити учнів жити з вірою в майбутнє нашої незалежної держави і пам’ятати, що є святині, які ні з чим не можна зрівняти: Батьківщина, відданість народу й тій землі, де народися і виріс!

 

 

Переглядів: 623 | Додав: ptu31_poltava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід
Пошук
Календар
«  Жовтень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання
МОН ZNO PTOPO PTO IITZO PEDPRESA UZ POIPPO

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz
Адміністратор сайту: Кругліковська Надія Анатоліївна