Пт, 03.05.2024, 18:05
Вітаю Вас Гість | RSS

Професійно-технічне училище №31 м.Полтава

Меню сайту
Наше опитування
З якого джерела інформації Ви дізналися про наш навчальний заклад?
Всего ответов: 288
Міні-чат
200
Вікіпедія
Наше опитування
Вам подобається наш сайт?
Всего ответов: 172

Головна » 2023 » Жовтень » 9 » Тиждень «Національно-патріотичного виховання»
09:16
Тиждень «Національно-патріотичного виховання»

На сучасному етапі українського державотворення надзвичайно актуальним є питання виховання у молодого покоління патріотичних почуттів, активної громадянської позиції, сприяння усвідомленню учнями свого громадянського обов’язку на основі національних і загальнолюдських духовних цінностей.

Патріотизм є нагальною потребою держави, якій необхідні національно свідомі громадяни, здатні забезпечити країні гідне місце в цивілізованому світі. З метою виховання в учнівської молоді почуття патріотизму, формування національної свідомості та самосвідомості на прикладах мужності воїнів ЗСУ, які захищають незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, відданості служінню Батьківщини з 2 по 6 жовтня в училищі проходив тиждень «Національно-патріотичного виховання».

Тиждень «Національно-патріотичного виховання» розпочався з оформлення бібліотекарем училища О. Орєховою інформаційного стенду до Дня захисника та захисниць «Сила нескорених»

02 жовтня класні керівники та майстри виробничого навчання провели в групах інформаційні бесіди «Захист Вітчизни – нагальна потреба сьогодення»

03 жовтня викладач предмету Захист України Д. Білай провів в групі № 25 годину мужності «ЗСУ – захисники і опора держави» з переглядом відео «Жінки на фронті! Як дівчата боронять Україну»

Цього ж дня у групах класні керівники та майстри виробничого навчання провели урок мужності «Герої рідного краю»

04 жовтня учні груп № 26 разом із заступником директора з навчально-виховної роботи Д. Білай та бібліотекарем училища О. Орєховою відвідали бібліотеку-філіал №10 де відбулася година шани «Пам’ять про героїв стукає в наші серця»

 

Також у цей день майстром виробничого навчання А. Кононенко у групі № 28 була проведена виховна година «День українського козацтва: хто такі козаки»

05 жовтня майстер виробничого навчання Н.Кінь разом з групою №13 провела майстер-клас «У нас єдина мета – Україна свята, нездоланна ніким і ніколи!»

Цього ж дня у групі №13 відбулася година державності «Державні символи України крізь призму законодавства»

Родзинкою тижня «Національно-патріотичного виховання» стало проведення виставки-конкурсу «Вірю в майбутнє твоє Україно!»

06 жовтня бібліотекар училища О. Орєхова оформила книжкову виставку-експозицію «Мов джерельна вода – рідна мова моя»

Протягом тижня усі учасники освітнього процесу могли долучитися до проведення благодійної акції «Смілива гривня», метою якої є збір коштів на допомогу Збройним Силам України та можливість кожному зробити свій внесок у перемогу.

Народна мудрість стверджує, що земля може нагодувати людину своїм хлібом, напоїти водою зі своїх джерел, але захистити сама себе не може. Тому святий обов’язок тих, хто на ній живе, користується всіма її благами і дарами, – виховати патріотів – майбутнє України.

Тож виховуючи патріотів, ми піклуємося про майбутнє України.

 

Переглядів: 58 | Додав: ptu31_poltava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід
Пошук
Календар
«  Жовтень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні посилання
МОН ZNO PTOPO PTO IITZO PEDPRESA UZ POIPPO

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz
Адміністратор сайту: Кругліковська Надія Анатоліївна